Liity postituslistalle

Kenelle langaton palautejärjestelmä sopii?

  • Seminaari- ja kokousorganisaatioille
  • Yhdistysten ja yritysten kokousten järjestäjille
  • Vaalitilaisuuksien järjestäjille
  • Ilmapiiritutkimuksista vastaaville


Mieti, voisitko vaihteeksi suorittaa yrityksesi ilmapiiritutkimuksen vaivattomasta ja innostavasti. Monet yritysasiakkaamme ovat huomanneet, että perinteiset paperilla suoritetut ilmapiiritutkimukset ovat liian raskaita ja hitaita, eivätkä innosta henkilökuntaa.

 

Ota yhteyttä

Asiakkaat kertovat

"Aikaisemmin vuosikokoukset ovat venyneet useiden tuntien mittaisiksi. Viime vuosina henkilövalintaäänestykset ovat hoituneet muutamassa minuutissa. Näin kokousaikaa voidaan käyttää tehokkaasti ja keskittyä muihin tärkeisiin asioihin."

- Toiminnanjohtaja, Helsingin Suomalainen Klubi.

 

"Vastausprosentti ilmapiirikyselyissä putosi vuosi vuodelta. Ja usein tuntui siltä, että prosessi oli liian hidas ja raskas. Vastauspäätteiden avulla voimme luodata henkilöstön mielipiteitä reaaliajassa. Kaikki osallistuvat ja tulokset ja toimenpiteet ovat heti käsiteltävissä."

- Toimitusjohtaja, palveluyritys


"Käytämme langattomia vastauspäätteitä vuosittain toistuvassa seminaarissa. Osallistujat ovat innostuneita ja kokevat tilaisuudet hyvin vuorovaikutteisiksi. Tapahtumassa ovat vuosittain koolla koko elinkeinon eturivin henkilöt. Päätteiden avulla voimme kerätä tietoa, joka kuvaa yleisiä tuntoja ja vallalla olevia trendejä toimialalla."

- Seminaarijärjestäjä

 

Langattomat vastauspäätteet (Wireless Response), palautejärjestelmä tarjoaa verrattoman tavan kerätä tietoa reaaliajassa.