Ajankohtaista

 1  5   

6.01.18
General
devexit

DevExit neuvottelutaito avoimet valmennusohjelmat 2019

 

  • Ma 21. - 23.01.2019, Sannäs Kartano
  • Ma 02. - 04.09.2019 Sannnäs Kartano

Tiedustelut ja varaukset: Jouni Päivölä

 

P.S. Kannattaa kysyä myös täynnä oleville ohjelmille viime hetken peruutuspaikkoja

Valmennuksen hinta on vuonna 2019 € 2.830 + Alv./henkilö

Suurin osa valmennusohjelmista toteutetaan yrityskohtaisina. Yrityskohtaisen valmennuksen hinta on 25.470 € / max. 12 hengen ryhmä. Ryhmän valmennuksesta vastaavat kaksi Scotwork Internationalin hyväksymää valmentajaa. Toisin sanoen, jokaista kuutta osallistujaa kohti on yksi valmentaja. Tämä takaa riittävän henkilökohtaisen harjoittelun ja palautteen. Tästä syystä Scotwork valmennusten vaikuttavuus on merkittävästi parempi kuin muiden markkinoilla olevien ratkaisujen. Silloin kun tavoitteena on vaikuttavuus ja opittujen asioiden välitön hyödyntäminen käytännössä, on Scotwork kustannustehokkain ratkaisu.

Kysy lisätietoja!

28.04.14
General
devexit

DevExit Oy:n asiantuntija oli mukana huhtikuussa 2014 Sochissa järjestetyssä seminaarissa kutsuttuna asiantuntijana. DevExit Oy:n edustajan puheenvuoro ja workshop käsitteli palveluiden standardointia ja tavoitellun palvelutason ylläpitämistä palveluyrityksissä.

Tilaisuus järjestettiin Russian International Olympic Universityn tiloissa Sochissa. Yliopisto on ensimmäinen urheiluyliopisto ja se on valmistunut vuonna 2013 olympiakisojen alla.

Valtavat investoinnit Sochin alueelle odottavat Olympialaisten jälkeen käyttäjiä. Puitteet ovat upeat ja perinteiset lomanviettäjä virrat eivät riitä täyttämään rakennettua kapasiteettia. Myöskään Venäjän sisäisiltä markkinoilta ei ole todennäköisesti generoitavissa riittävästi kysyntää. Mm. tästä syystä on tärkeää, että alueen palvelutaso vastaa näyttäviä puitteita. Nykyaikaiset matkailijat edellyttävät korkeatasoisten puitteiden lisäksi korkeatasoista palvelua sekä tuotteita.

DevExit Oy katsoo sillä olevan hyvät mahdollisuudet olla mukana tulevaisuuden rakentamisessa Sochin alueella.

 

14.02.12
General
devexit

Asiakkuuksien hallinta kiinteistönvälitysalalla

Olemme julkaisseet marras-joulukuussa 2011 toteutetun kiinteistönvälitysalan asiakkuustutkimuksen. Saman sisältöinen tutkimus tehtiin ensimmäisen kerran keväällä 2010. Käytettävissä on nyt sekä 2011 tutkimuksen tulokset että vertailu 2010 tuloksiin.

Asiakkuuksien hallinnan avulla voidaan luoda kilpailuetua. Tutkimus todistaa sen kiistatta. Jos olet kiinnostunut keskustelemaan siitä, kuinka me voimme auttaa sinun yritystäsi vahvistamaan asiakkuuksien hallinnasta kilpailuedun, tai haluat yksityiskohtaisen n. 1,5 tunnin mittaisen yhteenvetopuheenvuoron tutkimuksesta ja johtopäätöksistä, ota yhteys! jouni.paivola@devexit.fi tai 040 34 000 00, Jouni Päivölä

 

Lataa raportti

 

 

DevExit on myynnin ja asiakaspalvelun kehittäjä

Teemme yhteistyötä vahvojen myynti- ja asiakaspalveluyritysten kanssa, jotka pyrkivät rakentamaan pitkäikäisiä asiakkuuksia. Silloin kun tavoitteena on maksimoida yrityksen kannattavuus pitkäjänteisesti, tulevat asiakkuudet ensin. Tehokas myynti ja hyvä asiakaspalvelu ovat ajattelumme mukaan tapoja toteuttaa asiakkuuksia.

 

Olemme sitoutuneet toimimaan luotettavana yhteistyökumppanina. Tavoitteemme on löytää kustannustehokkaat ja vaikuttavat ratkaisut asiakasyritystemme liiketoimintahaasteisiin.